17 Şubat 2011 Perşembe



müziğin insan üzerindeki etkisini kanıtlayan parçalardan olan bu güzide parça taa 77 senesinden sizler için geliyor. benden de sevdiceğime gidiyor elbette.




hheheh iyiymiş. reddit'te doğmuş buzzfeed'de türemiş.

10 Şubat 2011 Perşembe

armelle caron


new york

istanbul

berlin

alın size kafayı tertip düzenle bozmuş bir insan daha. şehrin karmaşası armelle'e fazla gelmiş olmalı ki her şeyi küçük parçalara bölerek düzenlemiş, sonra da bi kenara koyuvermiş. 'hah şimdi oldu' demiş midir acaba bitirdikten sonra? neyse, kendisinin sorunları bunlardan ibaret değil. başka işler de peşinde. siz de onun peşine düşün: http://www.armellecaron.fr

9 Şubat 2011 Çarşamba

mary sibande




‘long live the dead queen’ serisinden birkaç parça iş. kendi sözleriyle işleri ‘attempts to critique stereotypical depictions of women, particularly black women in our society’. dünya kupası sırasında diğer reklam panoları ile kontrast yakalamak amacı ile girişmiş bu işe. heykel olduklarına dikkatinizi çekerim. önce yapmış sonra çekmiş. http://www.gallerymomo.com

2 Şubat 2011 Çarşamba


kurumsal köleliğin sonu buralara gayet rahatlıkla bağlanabilir. kendimde böyle bi potansiyel görüyorum. i hear you brother.

1 Şubat 2011 Salı


harvey dent'in the dark knight rises'da olmayacak olmasına içten içe içerliyor ve buradan nolan'a tepkileniyorum. bu poster de iyiymiş diyorum.