11 Kasım 2008 Salı

the women





""the women" project wants to underline their pivotal role and to highlight their dignity by shooting them in their daily lives and posting them on the walls of their country. on the other hand, by posting the same images of these women in Western countries, the project allows everyone to feel concerned by their condition and connects, through art, the two different worlds." ben bu projeyi acayip güçlü buluyorum. incelemeye kesinlikle değer. http://28millimetres.com/women/ special thanks to emre..

5 Kasım 2008 Çarşamba

teeeeeyyyy!


bu fotoğrafı gördüğümde tam olarak bu sesi çıkardım. söyleyecek çok bir şey yok. yaşı yetenler bilir ki bir dönem her ama heeeeer evde bu papatyalı duralex takımdan vardı. teeeeey, hey gidi günler be...

biri beni gözetliyor


geçenlerde siteye gizli bir counter -ay pardon türkçesini yazalım da topa tutmasınlar- sayaç ekledim. hayır durum şu: hevesim kırıldı bu blog olayında. ayda bir, bir şeyler giriyorum, hakkaten kimse siteye girmiyor ki yorum yapmıyorlar ya da ilgilerini çekmiyor yazdıklarım. çünkü okusalar yorum yaparlar eşek değiller ya diye düşünüyorum akabinde ya da telesektere konuşamayanlardandırlar (wow), çekingenlerdir suç atmayayım diye şüpheleniyorum vs. neyse işte, tüm bu şüphelerin gerçekliğine varmak için bu sayacı koyuvermeye karar verdim. gördüm ki sayın seyirciler, izliyorsunuz, okuyorsunuz hatta bunu sinsice yaptığınıza göre gözetliyorsunuz afedersiniz... tamam üzerinize gelmeyeceğim, bir başka deyişle üstünüze varmayacağım. belki çekingensiniz, belki başka bir şeyler. madem izliyorsunuz, ben de daha çok yazacağım. keza hevesimi geri kazanma hevesindeyim. hem sizi bu sayaç sayesinde ben de izliyor sayılırım.